Pravno obvestilo za uporabnike storitev Ženske preventivnice Mokoška

Pred uporabo storitev upoštevajte, da so storitve Ženske preventivnice Mokoška namenjene izboljšanju psihofizičnega počutja ter izboljšanju kvalitete življenja posameznika. 

Nobena storitev Ženske preventivnice Mokoška ni namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni, temu služi uradna medicina. Njene storitve v nobenem primeru ne nadomeščajo zdravniške diagnoze ali zdravniške obravnave.

Če se vam zdravje po uporabi storitev Ženske preventivnice Mokoška izboljša (kar bom seveda zelo vesela, saj je to moje osnovno poslanstvo), se glede opuščanja preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ter glede uživanja predpisanih zdravil obvezno posvetujte s svojim zdravnikom. Zaradi nadaljevanja izvajanja terapij, vas prosim, da me o tem obvestite, da bo nadaljevanje terapij usklajeno s tovrstnimi spremembami.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne strani www.mokoska.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje z namenom, da se prepreči dvom uporabnikov v varnost nakupov na spletu in zaupnost njihovih osebnih podatkov.

  1. Osnovni pojmi

Ponudnik in prodajalec spletnih tečajev in storitev je Ženska preventivnica Mokoška, Andreja Rajh s.p., Pod Strahom 51, 1291 Škofljica, matična številka 1465660.

Obiskovalec spletne strani je uporabnik, ki ima pravico do nakupa ponujenih storitev. Zaprošene podatke posreduje ponudniku prostovoljno in so kot taki potrebni za obdelavo naročila, morebitni kontakt s kupcem in izvajanje poprodajnih storitev ter promocijskih aktivnosti.

  1. Postopek nakupa

Uporabnik spletne strani lahko naroči vse storitve svetovanja, storitve masaže ali drugih ponujenih izdelkov, preko za to namenjene spletne strani ali preko objavljene telefonske številke.

– V primeru refleksnoconske masaže, je možno plačilo neposredno na transakcijski račun ali v gotovini po opravljeni storitvi.

– V primeru naročila vseh storitev svetovanja ali nakupa spletne aplikacije, je potrebno plačilo izvesti neposredno na transakcijski račun pred izvedbo svetovanja ali pred uporabo spletne aplikacije.

– V primeru plačila nakupa po pošti, boste paket z naročeno vsebino prejeli najkasneje v 5.delovnih dneh.

– V primeru naročila vseh storitev svetovanja ali posamičnega nakupa spletne aplikacije
Opomnim te-Preglej se, je potrebno plačilo izvesti neposredno na transakcijski račun pred izvedbo svetovanja ali neposredno pred uporabo spletne aplikacije Opomnim te-Preglej se.

– Plačilo kupnine za darilni bon in za naročilo Bachovih cvetnih esenc, je možno plačilo neposredno na transakcijski račun ali po pošti po povzetju (poštnina se obračuna po trenutno veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

S plačilom kupnine se šteje, da je naročilo potrjeno in da se kupec strinja s splošnimi pogoji poslovanja.

Račun za plačilo boste prejeli najkasneje v 8 dneh od prejema plačila, odvisno od načina plačila (na elektronski naslov, ki ga boste navedli ob plačilu, skupaj s poštno pošiljko ali v primeru gotovinskega plačila, takoj po opravljeni storitvi).

Vse cene navedene na spletni strani www.mokoska.si in ne vključujejo DDV (nisem davčna zavezanka).

  1. Možnost odstopa od nakupa

Kupec lahko v roku 14 dni, brez navedbe razloga odstopi od nakupa in zahteva vračilo kupnine. Zahtevek za vračilo kupnine se pošlje na elektronski naslov zenska.preventivnica.mokoska@gmail.com, v njem pa mora biti naveden transakcijski račun in osebni podatki kupca, ki so potrebni za izvedbo vračila kupnine (ime, priimek, naslov in kraj bivanja). Zahtevek za vračilo kupnine bo realiziran v roku 3 delovnih dni. Strošek provizije za vračilo kupnine krije prodajalec. Po vračilu kupnine je kupcu preklican dostop do vsebin spletnega svetovanja.     

4. Odjava od dogovorjenega termina za refleksnoconsko masažo stopal

Spoštujem vaš in svoj čas, zato se trudim, da termin ki ste ga rezervirala za masažo, izkoristimo maksimalno v vašo korist. Na masažo prosim prihajajte točno, 5 minut pred dogovorjeno uro. 

Če na dogovorjeni termin ne morete priti, me o tem obvestite vsaj 24 ur prej – da vam izberemo nov termin, kateri vam bo ustrezal. V primeru, da dogovorjenega termina (razen seveda zaradi nepričakovanih dogodkov) ne odpoveste, se termin obračuna po veljavnem ceniku za storitev, katera je bila rezervirana.

5. Odjava od prijave na svetovanje ali prijave na delavnico

Zadnji rok za odjavo od svetovalne urice ali delavnice je tri (3) delovne dni pred dogovorjene oz. objavljenega termina. Odjava mora biti podana pisno na elektronski naslov zenska.preventivnica.mokoska@gmail.com.

V primeru pravočasne pisne odjave, se tvoja kotizacija prenese na naslednji možni termin istega svetovanja ali delavnice ali se lahko porabi za katero drugo storitev iz ponudbe Ženske preventivnica Mokoška, v kolikor se obstoječa svetovalna urica ali delavnica ne izvaja več.

Možno je tudi, da se vsota kot dobropis prenese na kateri koli drug dražji, ali cenovno enak izdelek ali da storitev podarite npr. sorodnici ali prijateljici.

6. Avtorske in sorodne pravice

Vsebina, objavljena na spletni strani www.mokoska.si, je v celoti in časovno neomejeno last Ženske preventivnice Mokoška, Andreja Rajh s.p.  in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V vsebino se poleg besedila štejejo tudi slikovno, avdio in video gradivo.

Uporaba besedil, fotografij ali avdio-video materialov je dovoljena le pod pogojem, da je iz besedila, fotografije ali avdio-video materiala jasno razvidno avtorstvo ter spletno mesto objave izvirnika na strani www.amarketing.si.

7. Omejitev odgovornosti

Lastnik spletne strani ne odgovarja za točnost, pravilnost, ažurnost podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem mestu, čeprav se za to trudimo. Lastnik tudi ni odgovoren za kakršnokoli škodo, ki bi izvirala iz morebitnih tehničnih težav, prekinitve delovanja storitve ali drugih motenj.

Spletno mesto vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. Lastnik ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na navedenih spletnih mestih oziroma straneh, prav tako ne odgovarja za vsebino spletnih strani, kamor vodijo povezave.

8. Uporaba osebnih podatkov ter varovanje zasebnosti

Lastnik je zavezan k varovanju osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov po veljavni zakonodaji.

Osebni podatki se zbirajo preko prijave na storitve Ženske preventivnice Mokoška in druga brezplačna gradiva, preko nakupa objavljenih storitve ali preko osebnega stika oziroma komunikacije z lastnikom spletne strani. Osebni podatki, ki se zbirajo, so le tisti, ki jih posreduje uporabnik, torej e-mail in ime uporabnika. S prenosom brezplačnih gradiv se strinjate z uporabo osebnih podatkov po veljavni zakonodaji in izključno za spodaj naštete aktivnosti.

Zbrani osebni podatki so namenjeni izključno izvajanju promocijskih in poprodajnih storitev podjetja Ženska preventivnica Mokoška, Andreja Rajh s.p, ki bo z njimi ravnalo v skladu z veljavno zakonodajo. Vsak uporabnik spletne strani se lahko od prejemanja promocijskih sporočil kadarkoli odjavi.